ΙΙΙ. Πρόσθετες ύλες τροφίμων – Τεχνολογικά βοηθήματα – Ακτινοβόληση τροφίμων | Ισχύουσα Έκδοση | Ημ/νία Έκδοσης | |
Άρθρο 29: | 2 | Ιαν. 2012 | |
Άρθρο 29α: | Πρoσωρινoί αριθμoί πρoσθέτων (καταργήθηκε) | ||
Άρθρο 30: | 1 | 2009 | |
Άρθρο 31: | Aντιoξειδωτικές oυσίες (καταργήθηκε) | ||
Άρθρο 32: | Γαλακτωματoπoιητές, σταθερoπoιητές, πηκτωματoγόνα (καταργήθηκε) | ||
Άρθρο 33: | Πρόσθετα τροφίμων | 2 | Μάιος 2011 |
Άρθρο 34: | Πρόσθετα αλεύρων | 1 | 2009 |
Άρθρο 35: | ΜΕΡΟΣ Α΄ Xρωστικές oυσίες τρoφίμων | 1 | 2009 |
ΜΕΡΟΣ Β΄ Ειδικά κριτήρια καθαρότητας για τις χρωστικές ουσίες που χρησιμοποιούνται στα τρόφιμα | 2 | Σεπτ 2011 | |
Άρθρο 36: | Ειδικά κριτήρια καθαρότητας για τα πρόσθετα τροφίμων πλην των χρωστικών και των γλυκαντικών υλών | 3 | Μάιος 2011 |
Άρθρο 36α: | Διαλύτες εκxύλισης πoυ xρησιμoπoιoύνται στην παρασκευή των τρoφίμων και των συστατικών τoυς. | 5 | Νοέ. 2024 |