VII. Γλυκαντικές ύλες | Ισχύουσα Έκδοση | Ημ/νία Έκδοσης | |
Άρθρο 63: | Χαρακτηρισμός, διάκριση και γενικοί όροι διάθεσης γλυκαντικών υλών στην κατανάλωση | 1 | 2009 |
Άρθρο 64: | Ζάχαρη και άλλα ζάχαρα για ανθρώπινη διατροφή | 1 | 2009 |
Άρθρο 65: | Ζαχαρούχες γλυκαντικές ύλες από υδρόλυση | 1 | 2009 |
Άρθρο 66: | Ζαχαρούχες γλυκαντικές ύλες από σταφίδες, χαρούπια ή γάλα | 2 | Δεκ. 2012 |
Άρθρο 67: | Μέλι | 4 | Νοεμ. 2016 |
Άρθρο 67α | Ταυτοποίηση αμιγών ελληνικών μελιών πεύκου, ελάτης, καστανιάς, ερείκης, θυμαριού, πορτοκαλιού, βαμβακιού, ηλίανθου |
1 |
2009 |
Άρθρο 68: | Γλυκαντικά τροφίμων | 2 | Νοέμ. 2010 |
Άρθρο 69: | Ειδικά κριτήρια καθαρότητας για τα γλυκαντικά που χρησιμοποιούνται στα τρόφιμα | 2 | Νοέμ. 2010 |